DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova °C
Yalova
°C
°C
°C
°C
°C

GAZİLERDEN VALİ KAYA’YA ZİYARET

15.07.2025
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla, Yalova Valiliği tarafından Uygulama otelinde şehit yakınları ve gaziler onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı öncesinde Türkiye Harp Malûlu Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Yalova Şubesi Başkanı Özcan İla ve yönetimi 15 Temmuz’un yıldönümünde Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Uygulama Otelinde gerçekleşen kahvaltı programı  Vali Dr. Hülya Kaya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra il protokolü, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.  Burada bir konuşma Gerçekleştiren Dr. Hülya Kaya “Kıymetli Şehit Yakınlarımız, Kahraman Gazilerimiz ve Değerli Aileleri, Sizleri en kalbi duygularımla, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle sizlerle bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum” diyerek şöyle devam etti..

“Aziz milletimiz, 15 Temmuz gecesi, iradesine, bayrağına ve bağımsızlığına kasteden hain FETÖ terör örgütünün kalkışmasına karşı dimdik durarak, canı pahasına vatanına sahip çıkmış; cesaretin, inancın ve kararlılığın en güçlü örneğini ortaya koymuştur. Vatan uğruna gözünü kırpmadan can veren her bir şehidimiz, bu toprakların ebedi muhafızıdır. Gazilerimiz, milletimizin direniş ve diriliş ruhunun yaşayan abideleridir. Şehitlik ve gazilik; bu topraklarda bir makamdan öte, milletimizin inancını, vefasını ve karakterini yansıtan yüce değerlerdir. Sizler, bu ülkeye en kıymetli varlıklarını emanet etmiş fedakâr ailelersiniz. Sizin taşıdığınız emanet, hepimiz için bir onur ve sorumluluktur. Bugün bizlere düşen görev şehitlerimizin, gazilerimizin bıraktığı bu kutlu mirasa sadakatle sahip çıkmaktır. Rabbim bizleri birliğimizden, kardeşliğimizden ayırmasın. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum. Her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Zaferin adı Türkiye’dir. Ve bu zafer, milletindir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.