DOLAR 34,0660
EURO 38,0679
ALTIN 2.834,54
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova 25°C
Hafif Yağmurlu
Yalova
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

TUFAG, 40. YAŞINI KUTLADI

09.08.2024
A+
A-

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Spor Kulübü (Yalova TUFAG), 40. yaşını sade bir törenle kutladı. Yalova’nın ve Türkiye’nin önde gelen halk dansları kulüplerinden biri olan Yalova TUFAG, 40. yaşını Rahmiye Palabıyık TUFAG Vakfı üyeleri ve TUFAG SK Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile sadece bir törenle kutladı.

Derneğin kuruluşu olan 8 Ağustos’ta yeni binalarının açılışını yapmayı planlayan dernek, inşaat programının aksaması nedeniyle açılışını gerçekleştiremedi. Türkiye’de benzeri olmayan bir binanın inşaatını sürdüren Yalova TUFAG, yeni komplekslerinin kapılarını üye ve kursiyerlerine Ağustos ayı içerisinde açmayı planlıyor.

TUFAG SK Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Altıparmak, “Belki de Türkiye’de eşi benzeri olmayan bir yapıyı Yalova’ya kazandıracak olmanın motivasyonu ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni binamızın inşaat süreci tamamlandı. Giysi odamızın dolapları, mutfağımızın dolapları gibi mobilya işlerimiz tamamlanma noktasına geldi. Bu işlemlerin ardından temizlik ve taşınma işlerine başlayarak, Ağustos ayı içerisinde yeni binamızda faaliyetlerimize başlayacağız.” dedi.

Erken kayıt döneminin sonlanmasına karşın kayıtların devam ettiğini belirten Başkan Altıparmak, “Kurulduğu günden bu yana binlerce Yalovalının halk oyunları ile tanışmasına vesile alan TUFAG, bu yılda halk oyunları çalışmalarına devam edecek. Yeni binamızda gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızı yeni ve eski kursiyerlerimizle sürdüreceğiz. Bu kapsamda kursiyerlerimizin kayıtları 1 Eylül tarihine kadar devam edecek.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.