Yalova Üniversitesi 7. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi YTSO toplantı salonunda gerçekleşti. Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen 7. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi (ICOBS 2025), Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan açılış töreniyle başladı.
Yalova Üniversitesi 7. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresinin bu yılki ana teması “Dijital Dönüşüm” oldu. Etkinlik, yerli ve yabancı çok sayıda öğrenci ve akademisyeni bir araya getirdi. Açılış konuşmalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Taner Tatar ile İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özcan yaptı.
Prof. Dr. Tatar, dijitalleşmenin bir zorunluluk olduğuna dikkat çekerken; Prof. Dr. Özcan, kongrenin öğrencilere önemli bir akademik paylaşım ve network imkanı sunduğunu ifade etti. Kongrenin ana konuşmacısı Prof. Dr. Martin Sewell ise kongreye İngiltere’den online katılarak “Dijital Çağda İşletmeciliği Yeniden Düşünmek” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.Bugün sona eren kongrede öğrenciler, dijital dönüşüm odağındaki akademik çalışmalarını sundular.