DOLAR 32,3968
EURO 34,6186
ALTIN 2.392,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova 15°C
Hafif Yağmurlu
Yalova
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 20°C
Cum 17°C
Cts 18°C

15 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

15 AYRI ADRESE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU
28.02.2021
A+
A-

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 ayrı adrese eş zamanlı düzenledikleri operasyonlarda uyuşturucu ticareti yapan şahısları yakaladı.

Dedektör köpeklerin katıldığı operasyonlarda 15 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu yapımında kullanılan çok sayıda malzemeye de el konuldu. Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Yalova merkez ve Çınarcık ilçesindeki 15 ayrı adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Dedektör köpeklerin de katıldığı operasyonlarda Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen, Ö.A., Ö.E., R.P., M.P., İ.U., R.Z. ,B.G., H.K. ,D.Y. ,C.P., O.S., E.T., E.K., Y.K., N.M., olmak üzere 15  kişi ekipler tarafından gözaltına alındı. Şube Müdürlüğü Narkotik dedektör köpeklerinin de katılımları ile şüphelilerin ikametgah ve araçlarında yapılan aramalarda; 290 Gram Metamfetamin Maddesi, 250 Gram Sentetik Kannabinoid Maddesi, 10 Gram Esrar Maddesi, 20 Gram Hint Keneviri Bitkisi Tohumu, 2 Adet Hassas Terazi, 2 Adet Tabanca bu tabancalara ait, 10 Adet 9 mm. Çapında fişek ve 1 Adet Av Tüfeği ele geçirildi. Aramalarda çeşitli cins ve miktarlarda uyuşturucu madde tüketimi ile ticaretinde kullanılan folyo, cam aparat, şaşal şişe (kova) şeklinde malzeme ve düzeneğe de el konuldu. Ayrıca yapılan yakalamalarda hakkında Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti Suçundan hakkında 16 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A. isimli şahıs ile yine Adlî Makamlarca haklarında çeşitli uyuşturucu madde suçlarından Kesinleşmiş Hapis Cezası ile Aranması bulunan 4 kişi daha yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Yakalanarak gözaltına alınan ve haklarında Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Suçu ile ilgili soruşturma yürütülen 15 kişi Adli Makamlara sevk edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.