Subaşı, Kaytazdere ve Tavşanlı Belediyeleri aldıkları ortak kararla banka promosyonunda anlaştılar. Anlaşmaya göre, Memur-İşçi ayrımı olmadan tüm personele 61.500 TL eşit Banka Promosyonu verilecek.
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve Tavşanlı Belediye başkanı Mücahit Kaçar, ortak bir karar alarak çalışanlara verilecek Banka Promosyonunda Ziraat bankası ile anlaştılar. Buna göre, Memur-İşçi Ayrımı olmadan tüm personele 61.500 TL eşit Banka Promosyonu verilecek.
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil ve Tavşanlı Belediye başkanı Mücahit Kaçar, yaptıkları ortak açıklamayla ” Subaşı, Tavşanlı Ve Kaytazdere Belediyelerimizle Birlikte Düzenlediğimiz banka promosyonu süreci sonuçlandı. Memur, kadrolu işçi ve şirket işçisi ayrımı yapılmadan, belediyelerimizde görev yapan 194 çalışma arkadaşımızın tamamı için eşit şekilde 61.500 TL banka promosyonu konusunda Ziraat Bankası ile anlaşma sağlandı. Çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun” denildi