DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova 22°C
Parçalı Bulutlu
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 18°C

2022 DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜN YILI OLDU

11.01.2023
A+
A-

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2022 yılında asfaltlamadan tretuvara, parkeden yürüyüş yollarına, çok amaçlı sahalardan sosyal tesislere varana kadar birçok başarılı çalışmaya imza attı. 2022 yılı, Yalova’nın hem değişim hem de dönüşümünde icraatın en fazla olduğu yıl oldu.

20 Bin Ton Asfalt Serildi

Uzun yıllardır çözüm bekleyen asfalt sıkıntıları bir bir giderildi. Bu kapsamda Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2022 yılında toplam 20 bin ton asfaltı Yalova’nın cadde ve sokaklarıyla buluşturdu. 20-30 yıldır yapılmayan Morgül, Ömer Besim, Çınarlı Camii, İbrahim Uslu, Dar, Yeni Camii, Leylak, Bakkal, Kasap, Zeytin, İnkılap, Yaşa Doğu, Keykubat, Stad, Tophane Sokak (Kamberbaba Sırtı) asfalt ile buluştu.

Yakup Acar Caddesi ve yan yolları başta olmak üzere Kemer Köprü, Kahraman, Bilali Habeşi Caddesi ve Seyrantepe Yolu’nda da altyapı ve asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

42 Bin 985 m2 Parke Yol, 22 Bin 466 m2 Tretuvar Yapıldı

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2022 yılında toplam 42 bin 985 m2 parke yolu Yalova’nın sokaklarına döşendi. Ayrıca 22 bin 466 m2 tretuvar da yine 2022 yılında yapıldı. Kaldırımı ve tretuvarı olmayan mahalleler 2022 yılında her ikisine de kavuşmuş oldu.

2.Etap Bisiklet ve Yürüyüş Yolu Tamamlandı

Yine 2022 yılı programı içine alınan Dere Mahallesi ve Adnan Menderes Mahallesi’ni kapsayan 2.Etap Bisiklet ve Yürüyüş Yolu tamamlandı. Toplam 4 bin 764 m2 bisiklet yolu, 2 bin 770 m2 yürüyüş yolu yapıldı. Yapılan bisiklet ve yürüyüş yolu vatandaşlardan tam not aldı.

5 Mahalleye 7 Çok Amaçlı Saha Yapıldı

Yalova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2022 yılında, gençlerin mahallelerine çok amaçlı spor sahaları yaptı. Gençlerin daha kaliteli vakit geçirmeleri ve zamandan da tasarruf etmeleri adına tasarlanan sahalarla spora teşvik amaçlandı. Toplam 5 mahalleye 7 çok amaçlı saha yapıldı.

Yalova’nın İlk Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı

Her yıl yüzlerce vatandaşın düğün, nişan ve sünnet organizasyonları gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak Yalova Belediyesi Kır Düğün Salonu için çalışmalar 2022 yılında tamamlandı. TİGEM dere kenarında vatandaşların hizmetine sunulan Kır Düğün Salonu, eşsiz manzarasının yanında peyzaj ve mimarisi ile de gözlere hitap ediyor.

Yalova Artık Işıl Işıl…

2022 yılında da Yalova’nın cadde ve sokakları aydınlatılmaya devam etti. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gazipaşa Caddesi 2.kısım, Gezi ile Mesire Yolu ve dere içi aydınlatmaları da göz kamaştırdı. Tasarruflu led ışıkların kullanıldığı alanlarda çalışmalar tamamlandı. Vatandaşlara kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.